Hannu K. Taskila Suomi - Pohjois-Suomi - ja Oulu nousuun!

Suomen kansa - rasististako?

Suomen kansa - rasististako?

Joukossa tyhmyys tiivistyy - sanotaan. Lieneekö vielä niin - että mitä suurempi joukko, niin sitä suurempi tyhmyys. Näyttää olevan tosi, että ihmisryhmittymät esiin nostetuista kysymyksistä tai tapahtumista ottavat ryhmittymien vahvimpien tahojen tai vaikuttavan henkilön kannanotoista jokseenkin yksisilmäisen näkökulman.  Sitä sitten niin sanotusti puolustetaan usein henkeen ja vereen saakka. Näkökulmasta ei luovuta vaikka kuinka vahva toisensuuntainen näyttö tulee esiin.

Kansakunnassa vaikuttaa monia pysyväluonteisia joukkomielipiteitä. Kannanotot useimmiten ovat lähtöisin joko puolueiden, työmarkkinajärjestöjen, uskontojen tai muiden joukkoliikkeiden toimesta tai piiristä.

Yksi tämän päivän kiihkeimmistä esiin tulleista joukkomielipiteistä on näkemys maahantulopolitiikasta. Halutaanko Suomeen yhä lisää maahantulijoita vai eikö haluta. Sama kysymys hiertää tänään koko Eurooppaa. Tämän ongelman paine sekä asiat räjähtivät kansakunnan silmille. Monille se yllättävästi ryöpsähti esiin yhdestä ainoasta henkilökohtaisessa julkaisussa esitetystä tekstipätkästä.

Julkisuuden infopommin ruuti oli poliittiset julkisuuteen pääsyn paineet. Nämä tahot pikaisesti havaitsivat etsimänsä tilaisuuden avautuneen. Haluttiin päästä julkisuuteen syystä tai toisesta.

Asiallisen keskustelun avaaminen maahantulijoista tyrmätään heti joukolla nimittämällä esittäjä tai esittäjät äärilaitojen kulkijoiksi. Maahantulon rajoittamista vastustavat leimataan heti rasisteiksi, fasisteiksi, ym.

Maahantulo-ongelmien esiin tuonti näyttää jopa yhteiskunnan tiedotuskanavilla olevan kovin puolueellisesti ohjattu johonkin suuntaan. Esimerkiksi ikävät maahantulijayksilöiden loukkaamiset tuodaan kansamme syliin voimalla. Melkein koko suomalaista kansaa ollaan osoittamassa rasisteiksi.

 Toisaalta kun joku pyrkii tuomaan julki mahantulleiden aiheuttamia ongelmia, joita kieltämättä on - esittäjään lyödään rasistin leimaa, tai ongelma kerrotaan mitättömäksi tai jopa että se on suomalaisten itsensä syytä.

Tavalliset suomalaiset ihmiset ihmettelevät että millaiseksi kansakuntamme on muodostumassa. Tänään maassamme asuvista arvelen että noin 91 prosenttia on suomalaisia. Vuoden 1990 väestömäärästä n. 4,9 miljoonaa vuoteen vuoden 2010 n. 5,4 miljoonaan väestön kasvu on pääosin tapahtunut maahan muutolla. Tätä muutosta voidaan jo kutsua jo piileväksi kuplaksi maamme oloihin ja vaateisiin sopeutumattomien maahantulijoiden osalta. Kupla tulee jakamaan kansakunnan asujaimiston sosiaaliturvaa sekä vaatimaan jatkuvaa erikoista yksilöllista huolenpitoa. Suomessa tulisi tarkasti tutkia millaiseen tulevaisuuteen olemme nykyisillä muutosmenolla matkalla. Millainen suomalainen kansakunta on tulevaisuudessa. Oliko nykyisen kaltainen tulevaisuuden näkymä mielissä kun isämme ja esi-isämme asuttivat, raivasivat ja taistelivat tämän maa-alueen kotimaakseen

Kummoinen kansa täällä asuu viidenkymmenen tai sadan vuoden päästä. Ollaanko tulevaisuudessa valitsemassa maan johtajaksi jotain islamin mullahia tai imaamia vai presidentiksi Väinämöisen perillistä demokraattisesti valittua kansakunnan johtajaa.  Sitä tulevaisuuden kehitystä ei pidä jättää sattumien, eikä EU:n päätösten tai erilaisten mielialojen näkymiin perustavaksi tahdottomaksi ajautumiseksi.

Edellä kuvattu kansakunnan muutos on mielestäni vakavan pohdinnan ja tutkimuksen asia. Kansakunnan tulevaisuudesta päättäminen on valtavan suuri asia. Se päätös tulisi perustaa perusteelliseen tutkimukseen tulevaisuuden näkymistä, sekä suomalaisen kansakunnan vahvan enemmistön haluamaan ja päättämään tulevaisuuden suunniteltuun päämäärään sekä kehitykseen.

Hannu K. Taskila

Oulu

https://www.taskila.eu

http://www.hannu-k-taskila.fi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Suomalaiset kansakuntana eivät ole rasistisia.

Yksittäiset Suomen kansalaiset voivat sitä olla ja heillä on siihen aivan yhtäläinen oikeus kuin suvaitsevaisuuteenkin. Perustuslain mukaan jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, oli se sitten mikä tahansa.

Rikoslaki säätelee sitä, miten mielipiteensä voi tuoda näkyville.

Suomalaiset ovat isänmaallisia.

Isänmaallisuus ei ole sama asia kuin rasismi.

En ymmärrä miksi yksilötasolla jollain henkilöllä ei olisi oikeutta vihata maahanmuuttajia siinä kuin rakastaa heitä.

Suurin osa ei vihaa maahanmuuttajia yksilöinä, mutta he vihaavat maahanmuuttoa ilmiönä, jota media vieläpä korostaa. Kysymys ei ole enää turvapaikan hakijoista tai pakolaisista vaan enemmänkin heinäsirkkojen massamuutosta.

On äärimmäisen epäisänmaallista halata koko maailmaa ja pistää kansakunta lystin maksajaksi.

Tämä aletaan hiljalleen ymmärtämään myös Ruotsissa, jossa jo osa suvaitsevaisistakin on ymmärtänyt, ettei Ruotsi ole ollut enää vuosiin se Ruotsi, joka siitä rakennettiin vuosikymmenien työllä.

Ovea voi ja pitääkin raottaa apua pyytävälle ja erityisesti sitä tarvitsevalle.

Apposelleen sitä ei kuitenkaan kannata avata, koska silloin sisälle tulee myös kutsumattomia tai ei toivottuja vieraita.

Nyt suurin osa Suomeen hakeutuvista ei tarvitse sen enempää apua kuin turvaakaan.

Ja tämä on suuri karhunpalvelus koko maahanmuuttoideologialle.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Miksi pitäisi vihata maahanmuuttajia?

Totta että suurin osa tänne tulevista maahanmuuttajista ei ole avun tarpeessa. Tännehän tullaan pääosin työn, opiskelun tai puolison perässä. Vain 10% maahanmuuttajista tulee pakon sanelemana, siis pakolaisina (kiintiöpakolaisina, turvapaikanhakijoina, näiden perheenjäseninä).

Käyttäjän HannuKTaskila kuva
Hannu Taskila

Kiitos kommentista Bodil Rosengren.

Wikipedian info:

Maahanmuutto nykyaikana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

EU:n Schengen-sopimus takaa vapaan liikkuvuuden koko Euroopan alueella ja mahdollistaa maahanmuuton Suomeen koko Euroopasta. Myös Vanhasen hallituksen maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin aikana luotu maahanmuuttoa helpottava laki teki maahanmuuton Suomeen erittäin helpoksi.

Tilastokeskuksen mukaan Suomeen suuntautuva maahanmuutto ylsi vuonna 2007 koko itsenäisyyden ajan ennätykseen: Suomeen muutti ulkomailta noin 26 050 henkilöä.[15] Näistä 8 525 oli paluumuuttavia suomalaisia. Keskimäärin 39 % vuosien 1998–2009 välisestä maahanmuutosta on ollut suomalaisten paluumuuttoa. Vuonna 2007 ulkomaalaisten maahanmuuttajien määrä oli 17 504.[16] Maassa asuu noin 188 000 ulkomailla syntynyttä,[17] eli noin 3,7 % väestöstä. Vuonna 2010 osuus on noussut 4,6 %:iin. Vuonna 2010 Suomessa asuvista ulkomaalaisista 65,5 % oli nk. länsimaalaisia.[18] Luvussa ei ole heidän Suomessa syntyneitä lapsiaan.

Vuonna 2007 tehdyn kyselyn mukaan suhtautuminen ulkomaalaisten työnhakijoiden vastaanottamiseen on muuttunut aiempaa myönteisemmäksi. Noin 38 prosenttia suomalaisista halusi lisätä ja 26 prosenttia vähentää ulkomaalaisten työnhakijoiden vastaanottoa Suomeen. Runsas kolmasosa, 35 prosenttia oli sitä mieltä, että heitä pitää ottaa vastaan yhtä paljon kuin ennenkin.[19] Vuonna 2008 tehdyn kyselyn mukaan noin puolet suomalaisista suhtautuu maahanmuuton kasvuun kielteisesti.[20]

Vuonna 2008 useimmat maahanmuuttajat hakivat oleskelulupaa perhesiteiden takia (32 %), muita syitä ovat työ (30 %) ja opiskelu (21 %). Lupia myönnettiin eniten työn takia lupaa hakeneille (31 % luvan saaneista), perhesiteiden perusteella (31 %) ja opiskelun takia (22 %).[21]

Käyttäjän HannuKTaskila kuva
Hannu Taskila

Juha-Pekka Kosonen, - Kiitos asiallisesta kommentista Tulevaisuutta kohden Suomi ja suomalaiset menevät.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

" väestön kasvu on pääosin tapahtunut maahan muutolla."

Niin on. Maahanmuuttajien suurin ryhmä ovat suomalaiset maahanmuuttajat. Perussuomalaisten maahanmuutto-ohjelmassa halutaan estää myös suomalaisten maahanmuuttajien tulo Suomeen jos heistä ei ole "todistettavaa hyötyä". Siis suomalaisten tulo opiskelemaan tai paluu eläkepäivilleen Suomeen on se suuri uhka jota pitää vastustaa.

Miksi maahanmuuttoa pidetään rikoksena?

Käyttäjän HannuKTaskila kuva
Hannu Taskila

Kiitos kommentista Jukka Salakari

Voidaanhan kirjoitemaani tulkita noinkin. Kirjoituksellani pyrin kuitenkin tasoittamaan maahanmuuttokiistoja. Mielestäni kuvaan aikalailla todellisesti tavallisen hiljasen kansan enemmistön mietteitä maahanmuutosta. Kysymys on kansakunnan rakenteen ja kansakunnan pitkäaikaisesta kehityksestä. Meillähän on jo kaksi virallista pääkulttuuria, jolle on ollut luotava sekä kustannettava ko. kulttuurien tarvitsemat puitteet. Nämä kulttuurit aivan hyvin sopisivat samoihin suomalaisiin puitteisiin. Lisäksi on muitakin vähemmistökansallisia kulttuureita, joiden tulisi toimia jomman kumman pääkulttuurin puitteiden mukaisesti. Nämä vähemmistökulttuurit ovat nyt lisääntymässä maassamme suuresti. Ovat tuoneet omia tapojaan sekä vaatimuksiaan suomalaiseen elämänmenoon.

Kokemuksemme ja kansainvälisten kokemusten perusteella tiedämme että on ihmisryhmiä jota eivät koskaan - siis ikäpolvesta toiseen - tule sopeutumaan samoin kotimaisiin normeihin, joissa peruskansalaisen Suomessa on eleltävä.

On aivan selvää, että kaikille hyödyllinen kansainvälinen toiminta - siis laillisissa järkevissä puitteissa tapahtuva toiminta on kannatettavaa ja välttämätöntä.
Suomalainen kansa, joka on havainnut monenlaisia epäkohtia, sekä kielteistä tässä melkein hallitsemattomassa maahanmuutossa ihmettelee tätä kehitystä.

Hätätilassa tulee luonnollisesti apua tarvitsevalle antaa mikäli siihen pystytään. Oikeita ja asiallisia kansainvälisissä avustustoimia tulee kehittää. En kuitenkaan pidä järkevänä melkein automaattisesti antaa maahan laittomasti tulleille jopa paremmat edut kuin Suomen kansalaisten ongelmiin joutuneille. Ei myöskään liene järkevää antaa melkein automaattisesti Suomen kansalaisuutta, sekä samoja kansalaisen etuja pelkästään tulemalla maahamme. Suomen kansalaisuus tulisi ansaita.

Ulkomaan kansalaiset ja uudet suomalaiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ulkomaan kansalaisten määrä Suomessa 1990–2005.
Ulkomaan kansalaisten määrä ei kerro uusien suomalaisten todellista määrää. Uussuomalaisten määrä lisääntyy muun muassa kansalaisuuden saannin ja toisen polven maahanmuuttajien myötä. Neljä suurinta ulkomaalaisryhmää kansallisuuden perusteella vuoden 2007 lopussa olivat:[3].
Venäjä (58 331)
Viro (33 076)
Ruotsi (29 186)
Somalia (14 045)
Irak (8 512)
Kurdit (7 498)
Albania (7 408)
Kiina (7 701)
Thaimaa (7 302)
Entinen Jugoslavia (6 362)
Vietnam (6 060)
Saksa (5 967)
Iran (5 593)
Turkki (4 669)

Näiden tilastojen jälkeen maahantulijamäärät ovat lisääntyneet kymmenen vuoden aikana paljon ja tulee reippaasti lisääntymään näistä päivistä eteenpäin mentäessä.

PS. Kommentoit aivan oikein asiasta - muutin jonkun lauseen tekstissäni. Kiitos

Toimituksen poiminnat